De voorstelling NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond) laat je huiveren, lachen, nadenken en uiteindelijk verzoenen met je meest duistere gevoelens.

Horrorliefhebbers en angsthazen opgelet!
NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond) is een ode aan angst.
Een lofzang aan onze meest duistere drijfveer, in de sfeer van het horrorgenre, zoals dat ontstond in de jaren ‘30 met de eerste Dracula-film.

Samen met multi-instrumentalist Mattijs Verhallen en drummer Joppe Molenaar (Bettie Serveert), ontleedt performer Elfie Tromp het huidige tijdsgewricht; humoristisch, ontregelend, grotesk en regelmatig: griezelig! Verwacht eigenzinnige monologen die reflecteren op de hedendaagse tijd: Elfie vervlecht de glamour van Sven Ratzke met de humor van Adèle Bloemendaal, het engagement van Laura van Dolron en de taligheid van Marjolein van Heemskerk.

Tekst: Elfie Tromp
Regie: Stephanie Louwrier
Muziek en spel: Elfie Tromp, Joppe Molenaar en Mattijs Verhallen
Dramaturgie: Celine Buren

 

Benieuwd naar de horroshow van Elfie Tromp? Bekijk hieronder haar voorproefje bij de talkshow M.

Elfie Tromp

Elfie Tromp (1985) is schrijver, performer en presentator. CPNB kroonde haar zomerdichter van 2020. Vanaf september speelt zij haar muzikale solovoorstelling NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond). 

Underdog, haar tweede roman, is genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en Diorapthe. Ze is druktemaker voor De Nieuws BV en regelmatig presentator voor radioprogramma VPRO Nooit Meer Slapen.

Foto door Robert Lagendijk

 

 

Over MONSTER LOVE TOWN:

Deze eerste kennismaking met Elfie Tromp als theatermaker is beslist intrigerend.
– Volkskrant

Korte literaire verhalen […] worden afgewisseld met verrassende, Spinvis-achtige liedjes die prachtig worden begeleid.
– Volkskrant

De zelfverzekerde Tromp maakt van Monster Love Town zowel een duistere, als nieuwsgierigmakende, spannende en bruisende plek.
– Theaterkrant

Je voelt de noodzaak […] Elfie zoekt naar nieuwe manieren om de aandacht vast te houden […] De voorstelling is meer een poëtisch verhaal, het raakte me.

- Janne Schra

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief