F*KE IT

De Gestampte Meisjes

Drie showgirls lijken alles perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi, succesvol en de wereld ligt aan hun voeten. Als er kleine barsten in hun geluk ontstaan proberen de dames dit uit alle macht te verbergen, want ‘de show must go on’. Maar hoe lang kunnen ze de schone schijn nog ophouden? En wat schuilt er werkelijk achter die stralende gezichten?

Zo rond de kerstdagen lijkt de wereld één grote Coca-Cola reclame: alles ziet er geweldig uit, met een schitterende kerstboom, een knapperend haardvuur en de hele familie stralend aan de door jou gemaakte kerstdis. Niemand ziet de middag vol stress die eraan voorafging, met een te ingewikkeld kalkoenrecept, mislukte bearnaisesaus en ingezakte soufflés… Maar iedereen voelt de onderhuidse spanning die er hangt, na de zoveelste venijnige opmerking van je schoonmoeder. Dus je houdt de schone schijn maar weer op en blijft vrolijk lachen.

Na het succes van BALLEN 2.0 maken De Gestampte Meisjes deze speciale Walhalla Kerstshow vol magie en humor. F*ke It laat zien dat alle geluk en voorspoed, zoals we die bijvoorbeeld zien op social media, nogal bedrieglijk kan zijn. Iemands werkelijke leven is niet altijd zo perfect en soms zelfs een illusie. Gelukkig kunnen we er vanavond allemaal hartelijk om lachen.

De kerstvoorstelling is, zoals altijd, inclusief een verrukkelijke maaltijd, met liefde bereid door De Kok Au Vin. Na afloop kan er weer gedanst worden.

Makers: De Gestampte Meisjes
Regie: Kasper Scholten
Vormgeving/kostuums: Kim van der Zijde
Licht ontwerpt: Nick Bek
Muziek: Tom Luuring
Foto: Dennis van Tergouw
Animatie: Rein Luuring

 

Posterbeeld

Trailer

Bekijk hier de trailer van F*KE IT

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief