Een heerlijke talkshow in Kantine Walhalla, geheel gewijd aan de woeste liefde, vreugde, verdriet en onvoorwaardelijke trouw aan de club. Een maandelijkse ode aan de supporter. Bekend en onbekend. Allemaal vertellen ze hun verhaal over die grote liefde die Feyenoord heet. En ook niet verkeerd: wij trakteren op het eerste drankje.

Uw gastheer is Emile Roemer, columns zijn van Chris Blok, Jan Oudenaarden en Gerda Lems. Iedere maand is er een ander thema en andere gasten. Op 20 mei is het thema: kunst!

Talkshow Gelül en Gelül XL waren coproducties van FSV De Feijenoorder, het Rotterdams Wijktheater en Theater Walhalla.

Sinds 1949 huist de sportvereniging op Varkenoord, en na deze week gaat alles op de schop, verhuist de kantine naar zijn nieuwe onderkomen en gaat de grasmat eruit.

Kortom, we nemen afscheid van Varkenoord zoals het nu is én we nemen afscheid van Gelül en daar bouwen we een mooi feestje omheen.

Met verschillende gasten gaan we het hebben over de woeste liefde, vreugde, verdriet en onvoorwaardelijke trouw aan de club. Een ode aan de supporter. Bekend en onbekend. Allemaal vertellen ze hun verhaal over die grote liefde die Feyenoord heet. Iedere avond heeft andere gasten, iconen van het heden en verleden van Feyenoord, dus iedere show is een unieke show.

Interview Laat op een

Sfeerimpressie Talkshow Gelül

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief