Op De Barricade Van Het Hart

Elfie Tromp zoek naar het protestlied anno  nu.

Elfie Tromp onderzoekt het protestlied anno 2021. Elke maand werkt ze samen met een gastmuzikant om de geheimen van het liedschrijven te doorgronden en het beste protestlied voor deze tijd te schrijven. Ze grasduinen door klassiekers en komen met hun eigen liedjes.
Met Op De Barricade Van Het Hart neemt Elfie het publiek samen met haar gast mee de techniek van het liedschrijven in, langs de plaats in de geschiedenis, de inspiratie én natuurlijk elkaar. Deels materclass, deels interview en voorstelling.

Iedere werksessie eindigt op de laatste zondag van de maand met een live presentatie in de Kleine Walhalla, met mooie muziek, interviews, het resultaat van het onderzoek én natuurlijk een drankje. Een fijn matineeprogramma om bij weg te dromen en door te worden opgepord. Dus voor alle liefhebbers van muziek, engagement én experiment: wees welkom!

Elfie Tromp

Elfie Tromp (1985) is schrijver, performer en presentator. CPNB kroonde haar zomerdichter van 2020. Underdog, haar tweede roman, werd genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en Dioraphte Literatour Prijs. Haar nieuwste roman, Pietà, ligt momenteel in de winkel.

Afgelopen seizoen speelde Elfie haar muzikale solovoorstelling Niet Vandaag Satan (Maar Wel Vanavond) die juichend werd ontvangen. Sinds mei 2021 zit Elfie Tromp in De Nieuwe Makersregeling van het Fonds Podiumkunsten, deze volgt ze bij Werkplaats Walhalla. De Nieuwe Makersregeling geeft makers de mogelijkheid om zich in een traject van maximaal twee jaar te ontwikkelen en te presenteren. Op de Barricade van het Hart is haar eerste productie binnen de Nieuwe Makers Regeling voor Werkplaats Walhalla.

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief