De spanning stijgt in Werkplaats Walhalla! Voor de 3de keer wordt de jaarlijkse Werkplaats Walhalla Pitch gehouden. Ben jij een theatermaker met een mooi plan voor een (avondvullende) voorstelling, passend bij het DNA van Theater Walhalla? Dien je plan dan in voor 1 maart 2020. Uit alle inzendingen mogen 6 theatermakers hun plan komen pitchen tijdens de Werkplaats Walhalla Pitch 2020! Tijdens de pitch selecteert de vakjury één voorstelling die door Werkplaats Walhalla in productie wordt genomen.

Wat je krijgt?
Werkplaats Walhalla neemt de winnende voorstelling in productie. Dit betekent artistieke, zakelijke, facilitaire en productionele ondersteuning. Werkplaats Walhalla ondersteunt ook bij het aanvragen van subsidies om het budget rond te krijgen. Daarnaast wordt de voorstelling geprogrammeerd in Theater Walhalla en volgt een kleine tournee langs theaters in Nederland.

Dien je plan in vóór 1 maart 2020.

Het plan omvat o.a.
– Een voorblad waarin staat waarom deze voorstelling absoluut in productie genomen moet worden bij Werkplaats Walhalla;
– Een omschrijving van maximaal 2 A4tjes;
– Een CV van alle medewerkers die mee gaan doen aan deze productie;
– Een begroting.

Deadline indienen 1 maart 2020
Bekendmaking selectie 31 maart 2020
Pitchavond 19 mei 2020
Première plan 2021

 

Insturen van je plan kan naar info@werkplaatswalhalla.nl o.v.v. Pitch 2020

Winnaars Pitch 2018

Dalith Tempert, Katelijne Beukema en Elène Zuidmeer wonnen in 2018 de allereerste Werkplaats Walhalla Pitch met hun voorstelling Are You Famous Around Here?. De voorstelling is al vanaf 7 november te zien in Werkplaats Walhalla. Klik hier voor meer informatie en kaarten.


Winnaars Pitch 2019

De vakjury riep het collectief van Jip Bartels, Amanda Payne en de Trans//Missie uit als winnaar van de Pitch 2019. Hun voorstelling Pink Elephants on Parade wordt daarmee in productie genomen door Werkplaats Walhalla en is in het seizoen 2020-2021 te zien in de Werkplaats en diverse theaters.

Pitchavond

Dinsdag 19 mei 2020 19:30 uur Werkplaats Walhalla Rotterdam

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief