De spanning stijgt in Werkplaats Walhalla! Voor de derde keer op rij wordt de jaarlijkse Werkplaats Walhalla Pitch gehouden, ditmaal in een vernieuwde vorm: de Pitch zal dit jaar namelijk gestreamd worden voor alle thuiskijkers met een mening.

Aan het einde van de avond wordt er – uit de geselecteerde theatermakers – één winnaar gekozen door de vakjury én door u! Alle thuiskijkers krijgen dit jaar namelijk de kans om een stem uit te brengen en dus mee te beslissen met het eindoordeel. Zo bepaalt u deels zelf welke voorstelling u later kunt zien in Werkplaats Walhalla. Kortom, het wordt retespannend!

De geselecteerde theatermakers van de Werkplaats Walhalla Pitch 2020 zijn bekend. Op donderdag 10 september komen de volgende makers pitchen:

De Saturners “Absolonová”
Issam Almiski “Sorry Hamlet”
Tato Wesselo “De Leugenaar”
Sanne Smits, Jelle Hoekstra en Annelotte
van Aarst
“Der Letzte Höllander”

 

Winnaars Pitch 2018

Dalith Tempert, Katelijne Beukema en Elène Zuidmeer wonnen in 2018 de allereerste Werkplaats Walhalla Pitch met hun voorstelling Are You Famous Around Here? De voorstelling speelde in november 2019 in Werkplaats Walhalla en is inmiddels op tour geweest. Klik hier voor meer informatie.


Winnaars Pitch 2019

De vakjury riep het collectief van Jip Bartels, Amanda Payne en de Transmissie uit als winnaar van de Pitch 2019. Hun voorstelling Pink Elephants on Parade wordt daarmee in productie genomen door Werkplaats Walhalla en is in 2021 te zien in Werkplaats Walhalla en diverse theaters.

Pitchavond

Kaartverkoop zal open gaan op 1 juli.

Donderdag 10 september 20:00 uur via ZOOM

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief