Contact

Werkplaats Walhalla is de derde locatie van Theater Walhalla en is gevestigd op Tolhuisstraat 105.

Contact met de werkplaats

De werkplaats is het makkelijkst bereikbaar via e-mail: contact@werkplaatswalhalla.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Kaarten bestellen

U kunt het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen in de week kaarten kopen via de website
van Theater Walhalla. Voor vragen over kaartverkoop kunt u uitsluitend terecht bij het reserveringsbureau van Theater Walhalla, van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 12:00 uur en 16:00 uur.

T: 010-2152134
E: reserveringen@theaterwalhalla.nl

In al onze zalen kunt u zelf kiezen waar u gaat zitten. De zaal gaat ongeveer een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Voorafgaande van de voorstelling kunt u altijd wat drinken. U kunt uw drankje meenemen op de tribune.

Na aanvang kunnen wij u helaas niet meer naplaatsen.

E-tickets

Na het bestellen van uw kaarten krijgt u deze via de e-mail toegestuurd. U kunt deze kaarten uitprinten, of op uw telefoon opslaan en laten zien aan de kassa.

Cadeaubonnen

Wij accepteren Walhalla Cadeaubonnen. Leuk om te geven als cadeau! Ook kunt u bij ons terecht met de volgende cadeaukaarten: Podium Cadeaukaart,  Nationale Kunst & Cultuurkaart en Theater & Musical Belevingskaart.
Voor het verzilveren van deze kaarten dient u voorafgaand aan de voorstelling tijdens werkdagen telefonisch contact op te nemen met: 010-2152134 of een e-mail sturen naar: reserveringen@theaterwalhalla.nl

Bereikbaarheid

Alle locaties van Theater Walhalla zijn goed te bereiken met het openbaarvervoer. De metrohaltes Rijnhaven en Wilhelminakade zijn op 5 tot 10 minuten lopen afstand. Parkeren kan in de wijk Katendrecht of op de Kop van Zuid in parkeergarages. Overal geldt betaald parkeren.

Stuur ons een bericht

  • Beste Walhalla,

  • Groetjes,

Theater Walhalla

Kantine Walhalla

Werkplaats Walhalla


Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief